Upcoming shows

Kopen Beste Christian Louboutin Sneakers - August 22, 2016

Voer 38 tinten, variërend van puur en onschuldig tinten van naakt en roze druiven en crimsons, onder leiding van onze iconische Rouge in drie unieke formules Vampy. De christian louboutin Sneakers zijn beste. Het aanbieden van de dekking, variërend van pure volledige, waren onze Sheer Voile, Silky Satin, en Velvet Matte formules ontwikkeld om de lippen te voeden, terwijl ook het verstrekken van impactvolle kleur in een soepele en sensuele toepassing. Geïnspireerd door de oude symbolen van de kracht en schoonheid, Christian Louboutin gefabriceerd een lippenstift als geen ander-een objet d'art ontworpen om te worden gedragen niet alleen op je lippen, maar als een talisman geïnspireerd door de kunst van Art Deco en de sierlijke esthetiek van Midden-Oosten antiquiteiten.

Designer christian louboutin Sneakers Outlet Nederland - July 28, 2016

"Als het bedenken van een lipstick die niet langer zijn primaire doel dient, het idee van een juweel sprongen in mijn ogen. Toen ik jong was, vond ik Louboutin Sneakers heel veel. Als gevolg daarvan gaf ik mijn lipstick de verschijning van een hanger, om te worden gedragen rond de nek, als een paar oorbellen, of zelfs alleen maar om te worden geknipt waar je wilt."

Zeg "au revoir" naar de tijd dat je lippenstift werd begraven op de bodem van uw handtas, Christian Louboutin Outlet Lip Colour voegt een andere dimensie, het transformeren van een vergeten voorwerp in een dierbare juweel. Een precisie instrument ontworpen met ergonomie in het achterhoofd, is het vaste metalen behuizing bedoeld om comfortabel te rusten in de hand, waardoor een gecontroleerde en sierlijke toepassing. Schaaldetails langs het lichaam van de buis na te bootsen die van de staart van een zeemeermin, bekroond door een torentje-achtige kroonkurk die is voorzien van schroefdraad met een zijden lint, zodat de gebruiker de Lip Colour dragen als een ketting. Met de nieuwste toevoeging Beauté Louboutin, hebben je lippen (en uw kaptafel) nog nooit zo goed uitgezien.

Mode Louboutin Sneakers Voor Dames - May 25, 2016

Een donkere golf van diepe rood, gedempt goud en inkt blues neergedaald op het publiek van Sabyasachi Mukherjee's herfst / winter 15 Couture-show. Designer christian louboutin sneakers voor dames online. Exquise traditionele hand ingesteld op een beklijvende piano score, werkte sari's, bandhgalas, Nehru jassen en sherwanis gecombineerd met moderne scheidt hun weg door middel van een set best te omschrijven als een spookhuis, bezaaid met spinnenwebben en krakende deuren. Alle hoge kwaliteit louboutin sneakers te koop voor gratis verzending.

Goedkoop Christian Louboutin Outlet Online Winkel - January 17, 2016

Maar de ware geest van de Louboutin Outlet collectie Sabyasachi's ligt in zijn ongekende kunstenaarschap. Hand geborduurde oppervlakken zo ingewikkeld, bijna geen stof wordt gezien. Van de rij om de schaal, heeft elke vierkante inch aangeraakt door de hand van een vakman op een gemiddelde van 325 uur per kledingstuk. Getiteld "Bater," in verwijzing naar roofvogels, de geest van de collectie is donker, gevaarlijk en roofzuchtige.

« old Posts ogtzuq

Merch

Dust & Bones Utopia Deja Blues T